Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Линуть над селом та узгір’ями ключі журавлині, як і колись, ронять свій тривожний перегук, а з ним несуть по широкому світові славу великого співця України, непохитного борця за свободу і щастя людства, непоборимого сина рідної землі.

IMG 7481

Такими словами розпочали ведучі Омельчук Євген та Білокобильська Богдана Франківське свято у Сулимівському НВК «ЗОШ І-​ІІІст. – ДНЗ (ясла-​садок)».

Діти в українських костюмах читали вірші поета (Петровець Сергій, Вдовиченко Назар, Усик Антон, Погибенко Яна, Романова Яна, Бондар Олександр, Омельчук Вікторія, Стояновська Вікторія, Смаглюк Руслана, Приймак Анастасія, Тонконог Марина), показали інсценівку казки «Лисичка і Журавель» учні 4 класу(Литвин Злата, Мордовцев Антон, Смаглюк Вікторія).

IMG 7483

Усі присутні мандрували із Франком Прикарпаттям, відчули запах кузні, навчалися з нгим у школі. До свята долучилися й учителі, зокрема мордовцева Н.П., яка виконала пісню на слова Івана Яковича Франка «Як посуєш вночі край свойого вікна».

Свято закінчилося виконанням гімну «Не пора, не пора…»

Минають роки, десятиліття, століття… Час не взмозі притупити гостру актуальність Франкового слова для кожного з наступних поколінь.

Вчителі філологи Статкевич М.Г., Скринник Т.Г.,Душейко Л.Є.