Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

При Фарбованському НВК функціонує пришкільний мовний табір «Lubava», в якому працюють вчитель англійської мови – Царинна Лариса Миронівна та вчитель початкових класів і англійської мови – Блощинська Ярослава Валеріївна. Обидва педагоги є спеціалістами і відмінно володіють англійською мовою.

IMG 20160603 095025

До мовного табору зараховано 19 осіб, які щоденно відвідують заняття (з понеділка по п’ятницю). Заняття тривають протягом 2 годин і є досить насичені різноманітними видами діяльності. Під час роботи табору, діти між собою та з педагогами, спілкуються на англійській мові, грають в рухливі та настільні ігри, співають пісні, розв’язують головоломки, ребуси, кросворди. Заняття проводяться в режимі живого спілкування в дусі товариськості та взаємодопомоги. Учні із задоволенням відвідують заняття та активно приймають в них участь.

IMG 20160603 095606

За період з 30.05.2016 р. по 03.06.2016 р. також було проведено:

  • Вивчено пісні «I can count», «My body and face», «How I feel», «More things I can do».
  • Лексичні ігри «Snow­ball», «I spy», «Min­ing», «Guess­ing game»
  • Конкурс малюнків «My sum­mer».

Також планується проведення вікторини за темою «Ani­mals», конкурсу «Spelltheword» вивчення віршів англійських дитячих поетів, а на закриття табору – звітний концерт «Wearelit­tlestars».