Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

31.05.2016 року вихованці мовного табору Жоравської ЗОШ вивчили девіз та обов’язки англійською мовою. Вивчили пісеньку «theSun». Грали в гру «Trea­sureHunt»(мисливці за скарбами), в якій п’ять команд змагалися за здобуття більшої кількості смайликів.

SAM 3528

В День захисту дітей (01.06.2016 р.) вихованці табору малювали на асфальті село, в якому вони б хотіли жити і розповідали свої бажання англійською мовою, створили фотопапку про своє село, грали в гру доміно «Ani­mals» та складали продуктовий кошик «Food».

SAM 3534

Після занять в мовному таборі діти розважалися на атракціонах та їли морозиво.

02.06.2016 р. проведений День друзів, на якому учні пізнавали один з одного, розповідали про своє хобі та створили віночок дружби для всіх дітей України.

SAM 3544

03.06.2016 р. День свят. Діти закріпили навички писати вітальні листівки англійською мовою «MyfavouriteHol­i­day», виготовили схему руху вулицею, розгадували кросворди.

SAM 3550

6 червня вихованці пришкільного мовного табору взяли участь у дидактичній грі «Знай і дотримуйся правил дорожнього руху», вікторині «Там де вулиця широка», а також закріпили набуті знання практичними заняттями. Вчитель іноземної мови Климович Т.М. підготувала інсценізацію казки, діти згадали вивчені слова, а потім разом розгадували кросворди «DoyouKnow…».

SAM 3552

7 червня вихованці табору відвідали виставу, а потім з вчителем фізкультури та вихователями гралися на спортивному майданчику. Вчитель іноземної мови провела конкурс малюнків «Inter­est­ingPlacesofmyVil­lage».

SAM 3557

Під час його проведення діти не тільки малювали, а і розповідали про намальоване англійською мовою.