Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

18.05.2

18 травня 2016 року 84 десятикласники шкіл міста Яготина та Яготинського району взяли участь у навчально-​польових зборах на базі військової частини В2050 в смт.Дівички Переяслав-​Хмельницького району.

Збори для старшокласників були організовані відділом освіти Яготинської районної державної адміністрації спільно з Яготинським районним військовим комісаріатом. Багато зусиль було докладено, щоб забезпечити виконання плану цих навчально-​польових зборів.

18.05.1

Військовою частиною виділені в необхідній кількості і зброя, і боєприпаси. Також командири частин спільно підготували і скерували до роботи зі школярами досвідчених інструкторів.

Перед тим, як бути допущеними до стрільби, учні докладно вивчали будову та тактико-​технічні характеристики зброї, заходи безпеки та умови виконання вправи, правила поводження з автоматом, прицілювання, нормативи із збирання та розбирання зброї.

18.05.5

У рамках проведення навчально-​польових зборів проводились стрільби з автомата АК-​74,

18.05.4 18.05.2

заняття з військової медицини, а саме: надання допомоги пораненому в бою, реанімації потерпілого.

18.05.3

Варто відмітити, що такі заходи спрямовані на утвердження ідеї єдності та соборності України, виховання патріотизму юних громадян.