Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

DSC 0344

7 травня 2016 року у Яготині відбувся вже третій за рахунком традиційний футбольний Кубок Київської області серед дитячих команд, присвячений пам’яті тренера-​викладача з футболу Яготинської районної ДЮСШ Ю.Г. Крежевицького. Цього сезону його учасниками стали команди із міст Біла Церква, Канева та Прилук; Переяслав-​Хмельницького, Яготинського та Згурівського районів. А привітати молодих спортсменів приїхало і керівництво обласної та місцевої влади, і видатні українські футболісти.

DSC 0536

Зокрема, серед присутніх на заході були голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук, голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Дерунець, голова Яготинської районної ради Віктор Грицай, мер міста Яготина Наталія Дзюба, а також знані колишні гравці команди «Динамо» (Київ) Владислав Ващук і Володимир Мунтян, та представники обласної федерації футболу Тютюн О.Я., Золотухін В.В.

Даний турнір був заснований у 2014 році. Його започаткували в честь місцевого тренера-​викладача Юрія Крежевицького, який присвятив своє життя розвитку дитячо-​юнацького футболу.

Максим Мельничук, вітаючи учасників змагань, відзначив їх енергійність, юнацький запал та жагу до перемоги, а також підкреслив важливість спортивно-​фізичного виховання підростаючих поколінь.

DSC 0344

«Хочу привітати усіх учасників змагань. Кожен з вас вже є переможцем, оскільки ви постійно працюєте над собою, наполегливо тренуєтеся, удосконалюєте свої навики та фізичну форму. Спорт загартовує, формує сильний характер і виховує потрібні для успіху якості. Тому ви на правильному шляху – розвивайтеся, ставте цілі і у вас неодмінно все вийде!», — звернувся до юних футболістів голова Київської ОДА.

Керівник області вручив переможний кубок команді з Прилук; призерами стали команди з м.Канева та Яготинського району.

Також губернатор нагородив футболістів медалями і почесними нагородами,

DSC 0471 DSC 0303

а також вручив грамоти Київської обласної державної адміністрації місцевим представникам спортивної галузі.

DSC 0557

Фотоматеріали Андрієш Лідії.