Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

XII Київська міжнародна книжкова виставка детальніше

На виконання доручення Київської облдержадміністрації від 11.04.20161113-​3099, до листа Державного комітету телебачення і радіомовлення України від 06.04.20161109/​27/​4, щодо проведення XII Київської міжнародної книжкової виставки, звертаємося з проханням сприяти участі регіональних видавництв у зазначеному заході, забезпечивши представлення колективної книжкової експозиції краю.

На виставці буде представлено художню, наукову, навчальну, історичну, краєзнавчу, музичну, дитячу літературу. Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок, нових видань від відомих видавництв, зустрічі з популярними письменниками, нові імена, нові відчуття у літературі.

В рамках виставкового заходу проводитимуться тематичні «круглі столи», брифінги з актуальних питань книговидання та книгорозповсюдження, за участю представників відповідних міністерств, відомств, галузевих громадських організацій, а також прес-​конференції, семінари, майстер-​класи, автограф-​сесії, учасниками яких будуть головні редактори провідних видавництв і видавничих організацій, письменники, ілюстратори, літературні критики, мистецтвознавці. Це дозволить відвідувачам та гостям виставки ознайомитися не лише з книгами, але й соціально-​економічними здобутками регіону, його культурно-​мистецькою спадщиною.

Під час Виставки, традиційно, відбудеться Благодійна акція «Подаруй радість дитині – поділися книжкою».