Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

29.03.2016 року на базі Яготинського НВК2 відділом освіти Яготинської РДА проведено районний семінар-​практикум для керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з теми: «Удосконалення навчально-​виховного процесу шляхом упровадження ІКТ» за участю начальника відділу освіти Степанченко М.Т., керівників навчальних закладів, методистів РМК.

Основною метою семінару було ознайомлення керівників навчальних закладів Яготинського району з перевагами навчання учнів у закладах, які забезпечені сучасними навчальними кабінетами з використанням електронно-​цифрової лабораторії, які працюють за проектом «Інтелект України». В процесі роботи семінару вчителі-​предметники Задоя В.А., Грабко В.М., Форостяна Л.М. продемонстрували майстер-​класи з використанням на уроках вимірювальних приладів та електронного мікроскопа, що входять до складу даної лабораторії та з використанням проекту «Інтелект України» при вивченні природознавчого курсу «Людина і світ».

26 047

26 050

Начальник відділу освіти Степанченко М.Т. виступила перед учасниками семінару та визначила основні напрями розвитку освіти Яготинського району, поставила завдання перед керівниками навчальних закладів. В своєму виступі Мирослава Тимофіївна звернула увагу на необхідність створення опорних закладів освіти, таких як Яготинський НВК2, з метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти учнів сільської місцевості.

26 005

Перед педагогами виступили директор Яготинського НВК2 Чорноштан В.І., який ознайомив присутніх із реалізацією науково-​методичної проблеми «Удосконалення навчально-​виховного процесу шляхом упровадження ІКТ» у Яготинському НВК2.

26 017

У ході семінару були прийняті методичні рекомендації підготовлені завідуючою районним методичним кабінетом відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Н.О.Остапенко.

26 054