Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

24 березня 2016 року на базі районного методичного кабінету відділу Яготинської районної державної адміністрації методистом районного методичного кабінету Черниш А.Г. проведено засідання РМО вчителів хімії та основ здоров’я з теми «Створення сприятливого психологічного клімату в процесі викладання природничих предметів».

На засіданні були присутні 15 вчителів хімії та основ здоров’я загальноосвітніх навчальних закладів м. Яготина та Яготинського району.

SAM 2498 SAM 2503

В ході засідання вчителі обговорили участь у конкурсах та олімпіадах, як можливість підвищити інтерес учня до природничих наук. Дуже цікавою та корисною була «Виставка педагогічних ідей», вчителі ділились педагогічними знахідками та матеріалами, обговорювали різні прийоми та методи, які використовують на своїх уроках.

SAM 2518 SAM 2513

Вироблено методичні рекомендації:

1. Застосовувати різні інтерактивні методи і засоби навчально-​виховного впливу на учнів.

2. Формувати у учнів вміння працювати з різними інформаційними джерелами.

3. Впроваджувати різні форми уроків (тренінги, семінари, круглі столи, уроки-​ігри).

4. Формувати вміння застосовувати інформаційні технології, залучати учнів до створення презентацій.

5. Залучати учнів до творчої співпраці, шляхом участі у тематичних заходах, які доцільно присвячувати актуальним темам, зокрема, екологічним проблемам сьогодення.

6.Створювати педагогічну ситуацію спілкування, що дозволяє кожному учневі, незалежно від ступені його готовності до уроку виявляти ініціативу, самостійність і винахідливість у способах роботи.