Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Контроль – це професійна послуга, що її керівник повинен надавати своїм співробітникам

Вернер Зігерт

26 лютого 2016 року на базі ДНЗ4 «Пролісок» методистом районного методичного кабінету відділу освіти Миненок О.В. проведено засідання районного методичного об’єднання завідуючих дошкільних навчальних закладів на тему: «Організація тематичного контролю керівника закладу з патріотичного виховання дошкільників».

Одинадцять завідуючих дошкільних навчальних закладів району мали змогу ознайомитися з сучасним підходом до організації контролю в дитячому садку.

SAM 3689

Привітали учасників семінару вихованці ДНЗ4 «Пролісок» флеш-​мобом «Україна – єдина країна».

SAM 3685

Обґрунтувавши тему і мету засідання, методист РМК Миненок О.В. ознайомила з алгоритмом проведення тематичної перевірки в дошкільному навчальному закладі.

SAM 3691

Досвідом роботи щодо нетрадиційних підходів до вивчення стану освітнього процесу в сучасному дошкільному навчальному закладі поділилася завідуюча ДНЗ6 «Волошка» Задорожня В.О.

Завідуюча ДНЗ4 «Пролісок» Добровольська Г.П. підготувала цікавий і неординарний тренінг для керівників «Вивчення стану патріотичного виховання дітей дошкільного віку».

CIMG8130 . копия

Для закріплення знань щодо планування тематичного контролю в дошкільному навчальному закладі методистом РМК Миненок О.В. проведено круглий стіл з керівниками з даної проблеми та ознайомлено з новинками методичної літератури.

В ході засідання прийняті методичні рекомендації та підведені підсумки:

1. Завідуючим ДНЗ забезпечити постійний контроль за патріотичним вихованням дошкільників.

2. Систематично планувати та проводити тематичні перевірки з питань патріотичних почуттів у дітей, національної символіки нашої держави.

3. Узагальнювати та поширювати педагогічний досвід педагогів, які працюють над темою патріотичного виховання і національної свідомості та гідності дітей дошкільного віку.

4. Створити банк передового педагогічного досвіду з громадянського виховання дітей дошкільного віку.