Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
Згідно наказу відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації та плану роботи школи з 01 по 30 квітня 2018 року в школі проведено щорічний екологічний місячник.
В рамках проведення місячника учні Лемешівської школи долучилися до прибирання та побілку пришкільної території та території села, провели озеленення території школи. Посаджено багаторічні квіти на шкільних клумбах, кущі бузку та малини. А також висіяно розсаду для шкільних клумб.
DSCF4910
Після прибирання, переконані учні, територія навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного учня, щоб вона залишалася такою і надалі.
DSCF4915
Учні нашої школи Нехаєнко Ярослав, Тимченко Роман стали учасниками ІІ етапВсеукраїнської екологічної олімпіади наукових проектів з охорони довкілля «DreamECO». Вони представляли два проекти і стали лауреатами Всеукраїнської екологічної олімпіади наукових проектів з охорони довкілля «DreamECO».
Особливу увага в школі завжди приділяється відзначенню роковин Чорнобильської трагедії. В шкільній бібліотеці проведено тематичну виставку літератури «Дзвони Чорнобиля».
DSCF4925
Класними керівниками та класоводами проведені класні години та тематичні бесіди про аварію на ЧАЕС та її наслідки. За ініціативи волонтерського загону проведено загальношкільну лінійку «Чорнобильська трагедія».
Всі учні школи переглянули фільми «Трагедія Чорнобиля», «Заборонена зона». А учень 11 класу Нехаєнко Ярослав взяв участь у ІІІ Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища INUDECO 18, що відбулася 2526 квітня 2018року у м. Славутич в рамках заходів до 32-​річниці аварії на Чорнобильській АЕС.