Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
«Серце до серця» – це подія, яка збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова….
Серце до серця5
По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року проходила ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху, щоб придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області. До акції приєдналися і діти-​лідери 17 загальноосвітніх навчальних закладів Яготинського району.
Серце до серця6 Серце до серця2
Збір коштів відбувся завдяки діяльності волонтерів шкіл Яготинщини, ними було організовано інформ-​хвилинки з поясненням мети Акції, а також встановлено скриньки для збору коштів. Кожному, хто зробив благодійний внесок до встановленої скриньки, дарувалося сердечко – наліпка, що створювало відповідну святкову атмосферу і довіру.
Серце до серця4 Серце до серця 1
Проведення зазначеної акції вже стало традиційним, молодь активно, з цікавістю бере участь в цьому заході. Тож спільними зусиллями лідери учнівського самоврядування Яготинщини зібрали 9125 гривень. Ці кошти були перераховані на рахунок ВБФ «Серце до серця».
Серце до серця7 Серце до серця3
Для нашого району — це добра традиція, яка вчить молоде покоління бути щедрими і чутливими до суспільних проблем, робити свій посильний внесок у творення загального блага. Ми вдячні всім небайдужим, хто долучився до цієї важливої справи, адже кожна дитина має право бути здоровою та щасливою.