Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

24 січня 2018 року відбулася зустріч народного депутата Верховної ради України Сергія Григоровича Міщенка з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів м. Яготина та Яготинського району.

Фото нарада Міщенко С.Г. 004

На заході були присутні виконувач обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації О.І. Рудніцька., мер міста Н.М. Дзюба, заступниник голови адміністрації А.О. Антоненко., заступник мера С.О. Овчаренко.

Фото нарада Міщенко С.Г. 029

Сергій Григорович вручив сертифікати начальнику відділу освіти М.Т. Степанченко на отримання мультимедійних комплексів для всіх 18 загальноосвітніх начальних закладів.

Фото нарада Міщенко С.Г. 023

Мирослава Тимофіївна подякувала С.Г. Міщенку за сприяння та підтримку розвитку освітньої галузі, зокрема за допомогу: у придбанні дитячих ігрових майданчиків в Райківщинський ДНЗ «Малятко», Яготинський ДНЗ1 «Зіронька», Гензерівський ДНЗ «Калинка», Лозовоярівський НВК, Засупоївський НВК; інтерактивної дошки в Яготинський НВК3; у розробленні проектно-​кошторисної документації об’єкту «Реконструкції будівлі актового залу, харчоблоку Лемешівської ЗОШ I-III ступенів в спортивний зал з харчоблоком».

Відбулася конструктивна розмова депутата з керівниками освітніх закладів та намічені перспективні напрямки покращення матеріально-​технічної бази навчальних закладів м. Яготина та Яготинського району.