Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель
З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Ничипорівському НВК організовано та проведено ряд заходів. Зокрема, 22.01.2018 р. відбувся загальношкільний захід, присвячений Дню Соборності України, метою якого було розширити і поглибити знання учнів про соборність України, виховувати патріотизм, національну гордість, любов до Батьківщини.
Учні продекламували вірші, присвячені єднанню України, зачитали інформацію з історії єднання, переглянули презентацію з цікавими фактами про Україну.
P80122 102618
Вчитель історії Білокур В.М. ознайомила зі сприятливими умовами щодо об’єднання УН та ЗУНР, а також наголосила на тому, що відзначення Дня Соборності України сприяє консолідації суспільства, зміцненню єдності людей навколо ідеї соборної української держави, утвердженню ідеалів свободи і демократії, вихованню у громадян почуття національної гідності.
P80122 102709
«Ви — майбутнє нашої держави, — звернулися ведучі до учнів, - ви її сила і воля. Від вас залежить, якою вона буде через 10, 20, 30 років. Саме вам будувати нову, вільну, незалежну Україну. Бажаємо вирости вам гідними громадянами нашої держави!»
соборнiст 23
Бібліотекарем Шаповаловою М.Г. підготовлена тематична виставка літератури у бібліотеці «22 січня – День Соборності України». Класоводами та класними керівниками проведені виховні години: «Україна – єдина Соборна держава», вчителем історії Білокур В.М. проведена учнівська конференція для учнів 1011 класів «Соборність України: від ідеї до сьогодення», оформлено тематичний куточок в кабінеті історії «Соборна мати – Україна, одна на всіх, як оберіг».