Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

krist

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського для учнів 111-​х класів. Мета конкурсу – залучення учнів до поглибленого вивчення хімії та суміжних дисциплін і сформувати в них наукові основи та практичні навички проведення дослідження.

Етапи конкурсу:

• І етап – відбірний – проводиться дистанційно;

ІІ етап – фінальний – у травні 2018 року, проводиться у Львові.

До участі у заході запрошуються учні закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти. Для участі в конкурсі необхідно: учням віком від 6 до 12 років включно – до 20 січня 2018 року заповнити онлайн-​заявку на сайті www​.man​.gov​.ua, щоб отримати інструкції для вирощування кристалів; учням віком від 13 до 18 років включно – до 20 березня 2018 року надіслати заявку (форма додається) та тези наукових спостережень (досліджень) на тему: «Кристали: кольори та світло» українською або англійською мовами на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-​ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Положення про Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського.

Лист Національного центру «Мала академія наук України» Міністерства освіти і науки України від 26.12.2017172/1.1÷3.21033