Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

МОВА

Оспівана піснями, солов’їна!

Ти різна в безлічі раїн,

тобою плаче і сміється Україна,

тебе цінують в безлічі країн!

Встаеш веселкою, дзвениш як той кришталь

і плачеш срібними дощами!

Ти наша вічна і незрима пектораль,

ти ніжність із колиски мами!

Ти, як зерно засіяне в ріллю,

ти житом проростаєш в полі,

ти біль і сповідь, навіть журавлю,

встаєш як сонце в кожній долі!

І гріх тому, хто вже тебе забув!

Хто вирвав легко з свого серця!

А хто цього ще досі не збагнув…

колись у нього серце розірветься!

Оксана Розум, 21 лютого 2017 рік

21 лютого 2017 року із нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови в Двірківщинському НВК відбулася зустріч з поетесою Оксаною Василівною Розум (Неграш). Вона ласкаво відгукнулась на запрошення провести літературну зустріч із учнями школи.

В актовій залі школи зібралися шанувальники її творчості. Більше години усі присутні із захопленням та завмерлими подихом слухали Оксану Василівну, яка причарувала слухачів своїм справжнім самобутнім талантом.

письменниця

Зустріч із поетесою пройшла в теплій, дружній атмосфері. Оксана Василівна спілкувалася з аудиторією, розповідаючи про себе та свою творчість та заряджаючи своєю енергією і оптимізмом присутніх, відповідала на запитання, читала свої поезії. Її твори виховні, етичні, сентиментальні, залишають місце читачу для роздумів. Це теми любові, самотності, співпереживання, розуміння любові в найвищому значенні цього слова.

Майстерне авторське читання не залишило в залі байдужих слухачів. Воно дарувало і радість, і сльози, і найбільше трепетне переживання душі. В кінці зустрічі присутні щиро подякували Оксані Розум за її творчість.

Після закінчення зустрічі гостя ще поспілкувалася із учнями школи, яким надовго запам’яталась така непересічна та харизматична особистість.