Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Їх назвали «Небесною Сотнею» – українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

DSCN0477 IMGP6520

За цю самопожертву українці їх канонізували (без чиновницької тяганини та церковних постулатів) – за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства на чолі з архістратигом Михаїлом, аби захищали країну від лиха, пильнували й оберігали її з небес…

IMGP6518 IMG 0615 17 02 17 11 09

Так, з метою увічнення великої громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, в загальноосвітніх навчальних закладах Яготинського району проведено:

DSC02238 IMGP6514

  1. Загальношкільні лінійки-​реквієми з нагоди подвигу учасників Революції гідності та увінчення пам’яті Героїв Небесної Сотні «Вони помирали, щоб жила Україна»,«Герої не вмирають», «Небесна Сотня в вирій полетіла!».
  2. Години спілкування та уроки-​мужності: «Україна у нас єдина!», «Україна понад усе», «Небесна Сотня у вирій відлетіла», «Майдан душі», «Янголи не вмирають», «Мамо, не плач, я повернусь весною…», «Україна пам’ятає», «А Сотня відлетіла в небеса…», «Зима, що нас змінила», «Пам’ятаймо серця мужні, орлині», «День жалоби і гніву народного», «Небесна сотня білих журавлів», «Подвиг учасників революції Гідності – безсмертний», «Небесна Сотня в вирій полетіла».
  3. Виховні заходи з переглядом фотопрезентації та документальних фільмів:«Герої не вмирають. Просто йдуть…», « Зима, що нас змінила», «Про розстріл майдану», «Небесна Сотня поіменно», «Небесна Сотня», «Герої не вмирають», «Не спи, моя рідна земля».
  4. Виставки тематичної літератури у шкільних бібліотеках та бібліотечні уроки: «Завжди пам’ятаймо ми нині тих, що майбуття зберегли», «Героїчні сторінки нашої Батьківщини», «Пам’ятайте їхні імена».
  5. Фотовиставки: «Небесна Сотня», «А Сотню вже зустріли небеса», «Небесна Сотня в вирій полетіла».
  6. Усні журнали, круглі столи: «Герої не вмирають – вони в памяті живі», «Не згояться у серці рани, бо всіх полеглих не вернуть».
  7. Виставки малюнків та стіннівок: «Герої не вмирають»», Україна понад усе!», «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні», «Небесна Сотне,Витепер святі», «Борітеся – поборете».
  8. Флеш-​моб: «Доки є пам’ять людей і живуть матері, доти й сини, що спіткнулись об кулі, живуть».
  9. Акція «Запали свічку памяті».
  10. Конкурси читання віршів: «Не було серед них невідомих, і непомітних між них не було».
  11. Тематичні екскурсії в шкільних музеях.
  12. Спільні заходи із громадою міста та села: «Герої Небесної Сотні не вмирають, вони – пішли…».