Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

DSC07112

Сьогодні, 16 листопада, у всьому світі відзначають Міжнародний день толерантності. Його запровадили ще у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Ці принципи закріпили у «Загальній декларації прав людини», що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

З нагоди цього дня в Яготинській загальноосвітній школі І-​ІІІ ступенів №1 за участю начальника відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Степанченко М.Т. проведено акцію «Будьмо – толерантними», до якої долучилися учні, вчителі, батьки, працівники відділу освіти.

DSC071081 DSC07101

В ході проведення акції для учнів 78 класів було організовано заняття з елементами тренінгу «Молодь за толерантність».

Діти ознайомились з поняттям толерантності та ознаками толерантної людини, мали нагоду відпрацювати у конкретних життєвих ситуаціях модель толерантної поведінки. Для учнів 10 та 11 класів проведено круглий стіл на тему «Для мене толерантність – це». А також було продовжено благодійну акцію «Ти – не один!» по збору коштів на лікування учня 3-​А класу Яготинської ЗОШ1 Циберчука Артема.