Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Уже 5 років поспіль 27 вересня працівники дошкільних навчальних закладів відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день дошкілля.

Головною метою якого є наголосити на цінності та важливості дошкільного віку для формування особистості та подальшого життя людини, об’єднати педагогів – дошкільників, показати їхній творчий потенціал, підвищити педагогічний рівень аудиторії батьків, започаткувати гарну традицію на майбутнє.

IMG 4635

Саме таке чудове свято, яке зібрало всю родину працівників дошкільних навчальних закладів Яготинщини відбулося на базі дошкільного навчального закладу №3 «Ромашка». У цей вересневий погожий день хто потрапив на казкове дійство – опинився і світі яскравих кольорів, фантазії, творчості, любові до дитинства. Це свято дитячої посмішки, щирості і доброти, адже для кожного з нас дитина – це особливий світ, і пізнати її може лише той, хто вміє разом з малюком розділити його прикрощі й тривоги, радощі і успіхи.IMG 4616

Приємним подарунком для всіх присутніх стали музичні привітання вихованців та працівників ДНЗ3 «Ромашка». Нікого не залишили байдужим пісні вокального ансамблю, також зачарував всіх танок «Два кольори», а флеш-​мобу «Україна – це ми» не було рівних. З непідкупною любов’ю та радістю в очах вітали всіх присутніх головні винуватці свята — дошкільнята. Цьому дійству завдячуємо сценаристу, хореографу, автору пісень, музичному керівнику «Ромашки» Ірині Петрівні Придибайло.

Впровадження інноваційних педагогічних технологій, організація цікавого життя дошкільнят відображено у фотовиставці «Сучасний дитячий садок».

Не залишилась осторонь свята і міська влада. Завітала заступник міського голови Олена Іванівна Федина з солодкими подарунками, яка привітала всіх присутніх від імені міського голови Дзюби Наталіїї Миколаївни та всього депутатського корпусу з професійним святом, щиро побажала міцного здоров’я, успіхів та достойної зарплати.

IMG 4717 2

Також приєдналися до теплих слів вдячності на адресу всіх працівників дошкільних закладів району завідувач районним методичним кабінетом Наталія Олександрівна Остапенко та методист з питань дошкільної освіти Оксана Вікторівна Миненок, які наголосили, що професія працівників дошкільних закладів вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї праці і нагородили кращих з кращих працівників подяками та грамотами відділу освіти.

Закінчили своє святкування працівники дошкільних навчальних закладів поїздкою до театру в м.Київ.