Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

21 вересня – День визволення міста Яготина від фашистських загарбників та Всесвітній День Миру, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений утвердженню ідеалів миру як у відносинах усередині держав так і у міждержавних.

100 3255

Багато років для нас, українців, мир був повсякденною реальністю. Та реальне сьогодення, ситуація, що склалась на Україні, дала поштовх до переоцінки всіх цінностей. Сьогодні слово «Мир», «Визволення», «Україна» стали найсокровеннішими для кожного українця.

Шкільні учнівські та вчительські колективи міста долучилися до заходів з нагоди відзначення цих знаменних дат.

Зокрема, у Яготинській ЗОШ I-IIIст. №1 проведено: загальношкільну лінійку «Мир на Землі»; акцію «Привітай ветерана»; зустріч з волонтером Вознюком В.Ф.; класні години у 111 класах «Місто моє Яготин»; конкурс малюнків «Яготин-​рідне місто моє»; флешмоб «День Миру» (для 111 класів); акція «Я-​українець» (вишиванки); покладання квітів до стели Г. Посітка.

У Яготинському НВК «СШ-​ЗОШ I-IIIст.№2»: патріотичний флешмоб «Єдина Україна»; виставка дитячих робіт «Мій голуб миру»; покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим працівникам Яготинського цукрозаводу та братської могили (58 класи); тематичні виховні години «Мій Яготин»; волонтерську акцію для 111 класів «Місто наше — Яготин»; виставку літератури в шкільній бібліотеці.

DSCN6430

У Яготинському НВК «СШ-​ЗОШ I-IIIст.№3»: акцію «Одягни вишиванку»; конкурс малюнків «Я люблю своє місто за те…»; флешмоб «Ми єдина Україна»; лінійку «Мирного неба тобі,Яготин»; виготовлення Рушника Миру для воїнів АТО.

IMGP5872

Із нагоди відзначення цих дат у Ничипорівському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Двірківщинському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Черняхівському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Фарбованському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Капустинському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Жоравській ЗОШ I-IIIст., Лемешівській ЗОШ I-IIIст., Супоївському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Панфильському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)», Лозовоярівському НВК «ЗОШ І — III СТ. – ДНЗ (ясла-​садок)» проведено напередодні та в цей день тематичні заходи: конкурс читання патріотичних віршів;перегляд відеосюжету про українських воїнів АТО;акція «Діти – військовим»;єдину виховну годину «Урок миру і дружби»;конкурс дитячих малюнків на тему: «Наш дім – планета Земля» для учнів початкової ланки;майстер-класи по виготовленню об’ємних голубів;бібліотечний урок «Діти проти війни», «Мій Яготин», «Яготин – місто моє», музейний урок « Партизанка із Жоравки»; книжкова виставка патріотичного напрямку «Ми хочемо жити в мирі», «До дня визволення Яготина від фашистських загарбників», «Вони живуть — поки їх пам’ятають»; загальношкільні лінійки приурочені Міжнародному Дню Миру, Дню визволення Яготинщини від фашистських загарбників «Ми за мир в усьому світі», « Хай над нами буде мирне небо». «Ми пам’ятаємо …», покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам; випуск учнівських тематичних стінгазет «Мир на планеті — щастя всім дітям», «Моя Україна», «Яготинщина-​рідний край», тощо.

IMGP5856

Акції «Ми – українці» (вишиванки); волонтерські акції лідерів учнівського самоврядування і до ветеранів війни з нагоди Дня партизанської Слави; зустріч із учасниками АТО та волонтерами; тематичні години та конкурси малюнків «Україна очима дітей», «Яготинщина-​рідний край», «Висока ціна визволення»; «Голуб Миру», «Слава твоїм героям, Яготинщино!», тощо.