Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Той дивний край, що зветься Батьківщина –

то найдорожча серденьку земля!

Бо ти вродивсь у незалежній Україні,

Ти чув солодку пісню соловя!…

ппп

День незалежності – не лише державне свято, але й особисте свято кожного з нас. Тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави. Саме від нашої діяльності, способу життя, способу мислення залежить сьогодення та майбутнє нашої України.

З нагоди Дня Державного Прапора та 25 річниці незалежності України в загальноосвітніх навчальних закладах Яготинського району було проведено:

  • Загальношкільні лінійки присвячені проголошенню незалежності України, історії державного прапору: «Державний прапор – святиня народу»;
  • Інформаційні хвилинки: «25 років незалежності України», «Державні символи України», «Від проголошення незалежності до нової України»;
  • Круглі столи «Шлях до незалежності»;
  • Тематичні виставки малюнків, присвячених 25-​річниці незалежності України «Моя ненька Україна», героїзму воїнів АТО та героїв Небесної Сотні «Борітеся – поборете!»;
  • Перегляди тематичних документальних фільмів;
  • Тематичні виставки малюнків та стіннівок: «Краса і велич символів держави»;
DSC02098

IMG 20160823 103143

  • Флешмоби «Україна вишивана» та «Прапор миру»;
  • Екскурсії до шкільного музею «За єдину і неподільну Україну»;
  • переглянули презентацію проекта «Мій рідний край — Київщина»;
  • Створено викладки літератури та ілюстровані історичні виставки: «Україна, шлях до незалежності» в кабінетах історії та шкільних бібліотеках: «Україна в нас єдина», «День Незалежності України», «Державні символи України», «День Державного Прапора України»; DSC01875

У класних кімнатах створено тематичні полиці: «Прапор наш, як літо, в сонці майорить – По долині жито, по горі – блакить», «Символ держави – національний прапор», «З Днем Державного прапора!», «Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний…».

IMGP5788

Активісти учнівського самоврядування привітали жителів мікрорайону шкіл з Днем прапора України, подарувавши кожному пересічному сувенірні прапорці.

В заходах з нагоди Дня Прапора та 25-​ї річниці незалежності України прийняли участь педагоги, учні та батьки Яготинщини.

Будьмо патріотами, шануючи святині своєї держави, пам’ятаймо, що за право мати власні сим­воли — герб, прапор, гімн — наш народ заплатив мільйонами людських життів, відданих «за Укра­їну, за її волю, за честь і славу, за народ»

Присягаєм тобі: в урочистий цей час

Україно, не вмреш!

Дух не згаситься наш!