Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Районним конкурсом «Піскові фантазії» для вихованців дошкільних навчальних закладів Яготинського району розпочалося святкування міжнародного дня захисту дітей.

IMG 5925

Приймав гостей 01 червня 2016 року Яготинський ДНЗ3 «Ромашка», де відбувався районний конкурс «Піскові фантазії». З усіх дитячих садків міста приїхали малюки, щоб показати свої творчі вміння, невичерпну фантазію у композиціях з піску на тему «Щасливе дитинство». На святі були присутні почесні гості: начальник відділу освіти Степанченко Мирослава Тимофіївна, завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Остапенко Наталія Олександрівна та методист з питань дошкільної освіти Миненок Оксана Вікторівна.

DSC 0112

Найкращою роботою за рішення журі визначено композицію «Щаслива країна» вихованців ДНЗ1 «Зіронька», які показали та розповіли про красу України, її багатство та велич, продемонструва важливість єдності всіх куточків нашої держави, їх значення для Єдиної країни – України. Також підтримали їх патріотичний настрій і дошкільнята ДНЗ6 «Волошка» (композиція «Наша Україна»).

Діти ДНЗ2 «Дюймовочка» та №3 «Ромашка» композиціями «Щасливе дитинство у дитячому садку» та «Корабель мрії» розповіли про свої бажання жити в дружбі й мирі, наголосивши, що дитсадок допомагає стати їм гарними людьми – патріотами своєї країни.

Яскраве, безтурботне життя малюків та необхідність і важливість батьківської опіки всі учасники конкурсу побачили у піскових шедеврах «Морські мрії» (ДНЗ4 «Пролісок») та «Дитячі мрії» (ДНЗ5 «Берізка»).

DSC 0073

Зачином для свята була районна фото виставка вихованців дошкільних навчальних закладів «Народжені для щастя». З фотографій на учасників свята дивилися щасливі дитячі обличчя, які щиро посміхаються і вірять у мирне щасливе майбутнє.

DSC 0001

У щирій, невимушеній атмосфері діти водили хоровод «Дружба», отримували солодкі подарунки, раділи, веселилися і були дійсно щасливими.

Батьки підтримували дітей протягом свята, дякували вихователям та завідуючим за захист та опіку над їхніми дітьми.