Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Мама — найдорожча людина для кожної дитини. І сьогодні, 31 травня 2016 року, діти з англомовного табору «Orbit»при Капустинському НВК виготовляли аплікацію «Квітка любові» для своїх мам, а також вивчили та заспівали пісню «Mother I love you».

IMG 0471

Діти гралися в мовні ігри «Робот», «Де слово?», «Категорії», «Wis­pers». У дружній та невимушеній атмосфері розгадували кросворди та співали пісню «7 days of the week».

IMG 0458

Тема «Art» сподобалася дітям особливо, тому що вони мали змогу подивитися мультфільм «Pic­tures» та взяти участь у конкурсі «Thebestpic­ture».

В цілому заняття в літньому мовному таборі пройшли весело і активно.

1 червня — день захисту дітей, який припадає на перший день літа.

Особливо популярний серед школярів, які пов’язували захист дітей з початком найдовших у році літніх канікул. Школярі від’їзжали на пляжі, на береги річок та озер, і тим самим захищали себе від настирливих педагогів.

IMG 0477

Але у нашому мовному таборі «Orbita» захищатись нема від чого. І у цей день діти брали участь у різних конкурсах та розвагах. Наприклад, у флеш-​мобі«Boom chika boom».

2 червня 2016 року діти з англомовного табору «Orbitа» при Капустинському НВК брали участь у чудовій акції «My Dreams». Вони виготовляли постери, розказували відомі вислови та вірші, співали пісні та грали у спортивні і інтелектуальні ігри, які проводились за супроводом вчителя Білоус Ольги Сергіївни. Вихователі також брали активну участь у цьому заході, допомагали діткам правильно сформулювати їхні бажання. Під кінець дня кожен загін презентував свою роботу та капітани розказували про що найбільше мріє його команда.

IMG 0481

Загін «The sun», вихователями якого є Рогова Л.В. та Ганжа Л.В., мріє про те, щоб всі були дружніми та не було війни. Загін «Die Hard», вихователі у яких Ташоян С.Г. та Бутенко С.Г., мріє поїхати у Дельфінарій. Загін «Lira», на супроводі якого стоять Сергійчук Л.В. та Пух В.В., мріє про відпочинок біля річки чи озера заради оздоровлення.

IMG 0504

Завдяки цій акції ми змогли зробити висновок: Кожна мрія тобі дається разом з силами, необхідними для її здійснення. Однак, тобі, можливо, доведеться заради цього попрацювати — Річард Бах.