Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Кажуть: дощ у дорогу – то на щастя. Якщо вірити прикметі, щастя нашим випускникам має бути по самі вінця: і в день Останнього дзвоника дощило, і у день Випускного вечора природа вмилася дощем, причепурилася і подарувала сонячну усмішку усім, хто, у цей день, прощався зі шкільним дитинством.

Пролунали урочисті позивні – і гамір присутніх умить стих. Натомість, музика та бурхливі оплески зустрічають випускників. А вони, щасливі, неймовірно красиві, з посмішкою вдивляються в очі своїм, тепер уже колишнім, вчителям, рідним, друзям. І розпочинається найромантичніше дійство у кожній школі – Випускний вечір – 2016.

DSCN3302

Лине музика і сміх; кружляють пари і повітряні кульки; хлопці звертаються до своїх мам так зворушливо, що усі присутні жінки не в силах стримати сліз; розчулені тата прагнуть першими привітати донечок квітами. І звичайно ж, впродовж вечора – спогади про кумедні ситуації шкільного життя, віршовані та співочі «настанови» батьків, слова вдячності і теплі побажання вчителям. Навіть, зазвичай строгий, директор, вручаючи атестати, посміхається і знаходить для кожного особливі слова. А потім вальс, вальс, вальс…

2728 травня 2016 року відлунали хвилюючі «журавлині мелодії» випускних вечорів у 12 навчальних закладах Яготинського району. Саме в цей день на дорослий шлях 166 випускників проводжали із настановчими словами вчителі, батьки та гості: голова Яготинської районної державної адміністрації Дерунець О.Ф., голова Яготинської районної ради Грицай В.Г., перший заступник голови Яготинської районної державної адміністрації Рудніцька О.І., заступник голови Яготинської районної державної адміністрації Антоненко А.О., керуючий справами районної ради Саса А.В., начальник відділу освіти Степанченко М.Т., представники відділу освіти, місцевої влади та громадськості.

випуск

В такі хвилюючі хвилини хочеться дітям щиро побажати: «Дорогі випускники, бажаємо вам сил, здоровя, успіхів.

IMG 3214

Хай журавлі на крилах принесуть усе, що люди називають щастям!»