Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

З метою заохочення школярів практично застосовувати знання з англійської мови, отримані в школі протягом навчання, у Яготинській ЗОШ І-​ІІІ ступенів № 1 почав роботу 30.05.2016 року мовний табір «Solar».Діти матимуть можливість спілкуватися англійською мовою, застосовуватимуть свої знання у різних формах діяльності: ігрових, спортивних, інформаційних, пізнавальних. Заняття проходитимуть у вільній формі спілкування.

ранкова зарядка

Протягом двох тижнів школярі зможуть здобути необхідні навички з різних тема, удосконалювати свою розмовну мову, долаючи мовний бар’єр. Навчання буде поєднуватися із захоплюючим відпочинком та по таких тематичних напрямках: здоровий спосіб життя, свята і традиції країн Європи, театральна студія, мультиплікаційна, мистецька студії та інше.

Our assistents our volunteers

В перший день діти разом з волонтерами, учнями 9 класу, грали на англійській мові в цікаві ігри, співали англійських пісень.

31 травян 2016 року під час заняття «Ми спілкуємося англійською мовою» у Яготинській ЗОШ1 діти у ігровій формі повторювали вже вивчену лексику, вивчали нові слова, поліпшили мовні навички спілкування англійською.

guess What is it

Крім того, вихованці мали змогу інтерактивно навчатися і дізнаватися більше про своїх товаришів: учні, утворюючи мовний ланцюжок, дізнавалися нову інформація про свого друга, користуючись отриманими у таборі знаннями, англійською.

WP 20160531 005

Проведення таких заходів сприяло розвитку комунікативних навичок і в подальшому упевненому володінню мовою.