Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Швидко спливає час… І знову весна. Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. В Супоївському НВК, як і в інших школах країни, 30 травня 2016 року гостинно розпочав свою роботу пришкільниймовний табір «Supiy».

100 3061

Перший день в мовному таборі порадував дітей різноманітними іграми та забавами. Учні пригадали вітання і знайомства, розповідали про себе (риси характеру, щось цікаве про себе, чого ніхто не знає), складали діалоги та грали в ігри: «Ниточка», «Доторкнись», «Степ».

Цікавими для них виявилося вивчення пісень-​зарядок.

IMG 20160530 113249

Ми впевнені, що під час перебування дітей у таборі вони відпочинуть, награються та цікаво проведуть своє дозвілля. А ми вихователі будемо всіляко їм у цьому допомагати.

31 травня 2016 року у таборі «Супій» проходив День загону. В цей день діти розучували речівки англійською мовою «To the can­teen», «What’s the time?», «Summer’s here».

P5290323

Кожен загін захищав свою назву та вивчив девіз англійською мовою. Дітиспівалипісні «It’s a small world», «I like to sing». Не менш цікаво пройшло знайомство учнів з правилами табору (Camp Rules), а також було розучено Camp Promise.

В День захисту дітей в мовному таборі проходив конкурс на кращий малюнок казкового героя та його захист. Цей конкурс ще раз довів, що дитяча уява – це річ унікальна, адже малюнки вийшли надзвичайно гарними. Але визначити найкращу роботу не вдалося, бо всі вони були достойні найвищої нагороди.

P5300330

Іншим не менш цікавим заняттям було оформлення Стіни дитячих прав. Як виявилося, діти досить добре знають свої права і в День захисту дітей разом з вчителем ще раз їх пригадали. Крім того вихованці табору мали можливість трішки пофантазувати: учні вигадували ті права, які вони хотіли б мати (гуляти досхочу, їсти багато солодощів, вчитися не 5, а 2 дні на тиждень, купувати все, що заманеться, гуляти в нічний час).

День Землі (2 червня 2016 року) в мовному таборі «Supiy» розпочався з вікторини «IntheZoo» (за усним описом учні відгадували назви тварин), в якій брали участь діти першого загону «Барвінок» та другого загону «220 Вольт». Вихованці третього загону «Ананас» грали в «Показуху». Крім того всі три загону займалися виготовленням «Дерево здорової їжі» (малювали фрукти, овочі, ягоди та іншу корисну їжу), а також робили фігурки тварин з природного матеріалу (листочків, шишок, крупів).

P5310351

P5310342

Також діти всі разом співали пісню «The Earth is My Home».

В День фізкультури та спорту (3 червня 2016 року) вчителем Півак Ю.М. було проведено зарядку на англійській мові з використанням ритмічних пісень. Діти із радістю та великим задоволенням виконували спортивні вправи.

P6010353

6 червня в таборі «Супій» проходив День креативних зачісок і костюмів. Виконавці всіх трьох загонів придумали собі образи (герої казок, мультфільмів тощо) та одягали відповідні костюми, після чого описували їх англійською мови.

P6040389

Серед них були Гном, Червона Шапочка, Чаклунка, Попеюшка, Індійська красуня, Алладін, Джин, Снігова королева та ін.

P6040391 P6040385

Крім того діти розігрували сценки, казки, уривки з мультфільмів.

7 червня 2016 року в таборі «Супій» проходив День музики. Діти розучували пісні «BabySharkSong», «Ele­phants Have Wrin­kles», «The Wheels on the Bus», «Twin­kle, Twin­kle, Lit­tle Star» та багато інших. Крім цього вихованці табору самостійно вигадували рухи до пісень та з величезним задоволенням виконували їх під музику.

P6050394

В конкурсі на краще виконання дитячих пісень не вдалося визначити переможця, адже всі діти були достойні найвищої нагороди.