Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

6 травня 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах Яготинського району відбувся творчий флешмоб «Нащадки Великої Перемоги», мета якого вшанування подвигу українського народу в Другій Світовій війні; увічнення пам’яті про загиблих воїнів та жертв війни. Захід проводився напередодні святкування 8 травня – Дня пам’яті та примирення та 9 травня - Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Яготинський НВК 3

Ці заходи були і залишаються всенародними, адже наш обов’язок згадати усіх тих, хто загинув, тих, хто вижив, але відійшов у вічність згодом, тих, хто і донині показує нам гідний приклад любові до Батьківщини і щирої віри у щасливе майбутнє нашої держави.

DSCN6272 IMG 6459

В заході брали участь близько 3 тисяч школярів нашого району, які вийшли назустріч один одному, і взявшись за руки, утворили «уявний ланцюг пам’яті», що підкреслює нашу подяку людям, які віддали життя заради мирного неба.

DSC07046 DSCF2941

До акції долучилися вихованці гуртка «Основи учнівського самоврядування» (Яготинського РБДЮТ), які узагальнили всю інформацію, утворивши «живий ланцюг» на карті Яготинського району.

aktivj Копировать

Всі учасники на заході були єдині в прагненні вшанувати наших дідів, прадідів, родичів, знайомих…

20160506 110722 DSC 0176

Ми, «Нащадки Великої Перемоги», маємо пам’ятати та шанувати цей подвиг!

Доземний уклін солдатам Другої світової війни!