Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

19 квітня 2016 року на базі Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості методистом відділу освіти Мрачик Н.А. було проведено семінар-​практикум для педагогів-​організаторів та активу учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста та району. Розглянуте глибоко питання:

- «Формування громадянської компетентності молоді за умов сучасного навчального закладу» (Концепція громадянського виховання учнів у системі загальної середньої освіти України за І.Осадчим).

P4190002

Презентовано діяльність учнівського самоврядування за напрямами:

- Громадянське виховання учнів Яготинського НВК3 «Ожиємо, брати мої, ожиєм!»;

- Участь в обласній раді учнівського самоврядування. (Із досвіду Яготинської ради дітей Яготинщини).

- Лідерську естафету «З кожного по краплині…або разом весело іти по дорозі».

P4190021 P4190042

Із педагогами-​організаторами проведено тренінгове заняття «Ціннісні орієнтири». Проведено пленарне засідання збору лідерів самоврядування районної ради дітей Яготинщини.

В ході роботи семінару-​практикуму прийняті методичні рекомендації:

1. Забезпечувати використання сучасних ефективних форм, методів виховної роботи та підтримку педагогічних пошуків і творчої ініціативи класних керівників, педагогів-​організаторів у навчальних закладах.

2. Проаналізувати систему роботи учнівського самоврядування, з метою визначення та популяризації ефективних форм і методів роботи учнівського самоврядування в школі.

3. Систематизувати висвітлення заходів на сайті школи, відділу освіти та в засобах масової інформації.