Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

14 листопада 2013 року на базі Яготинського НВК «СШ ЗОШ І — ІІІ ст. №3». методистом районного методичного кабінету відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Пахар О.Ю. проведено семінар-​практикум районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури з теми: «Оптимізація підходів до організації позакласної фізкультурно-​оздоровчої роботи в загальноосвітньому навчальному закладі».

DSCN8086

Також в ході семінару розглянуто теоретичні засади підготовки вчителів до участі у районному етапі олімпіади з фізичної культури. Голова РМО вчителів фізкультури, вчитель-​методист Яготинського НВК «СШ ЗОШ І — ІІІ ст. №3» Солодкий В.В. провів з вчителями практичну частину олімпіади з фізичної культури.

DSCN8085

DSCN8094

Прийняті методичні рекомендації семінару-​практикуму:

- Забезпечувати проведення навчально-​виховного процесу, що регламентується чинним законодавством та нормативно-​правовими актами з охорони праці, посилити контроль за дотриманням здорових і безпечних умов проведення уроків фізичної культури та спортивно-​масових заходів, здійснювати належний контроль за санітарно-​гігієнічним станом місць проведення занять з фізичної культури.

- Забезпечити фізіологічні вікові норми тижневої рухової активності школярів за рахунок обов’язкових уроків та позакласної спортивно оздоровчої роботи.

- Забезпечити засвоєння учнями теоретичної та практичної підготовки завдань олімпіади з фізичної культури.

- Забезпечити проведення шкільного етапу змагань та участь в районному етапі з видів спорту (відповідно до календарного плану).

- Подати до методичного кабінету розробки уроків для розміщення на сайті «Мій найкращий урок»