Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Фізика є фундаментальною наукою, яка вивчає загальні закономірності перебігу природних явищ, закладає основи світорозуміння на різних рівнях пізнання природи і дає загальне обґрунтування природничо-​наукової картини світу. Сучасна фізика, крім наукового, має важливе соціокультурне значення. Вона стала невід’ємною складовою культури високотехнічного інформаційного суспільства. Фундаментальний характер фізичного знання як філософії науки і методології природознавства, теоретичної основи сучасної техніки і виробничих технологій визначає освітнє, світоглядне та виховне значення шкільного курсу фізики як навчального предмета.

DSC02395

Згідно з соціальними ініціативами Президента «Діти — майбутнє України», влада заохочує та підтримує розвиток обдарованих учнів. Тож 9 листопада 2013 року на базі Яготинської ЗОШ І-​ІІІ ст. № 1 відбувся другий (районний ) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики, учасниками якого стали 68 переможців першого етапу (учні 711 класів).

DSC02404

В дружній атмосфері обдарована молодь Яготинщини мала можливість заявити про себе, перевірити власний рівень знань та поспілкуватись з однодумцями.