Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Важливо не те, що і скільки ми робимо,

а те, скільки любові та натхнення ми

вкладаємо в свою працю…

Держава визнає пріоритетну роль дошкільної освіти, створює належні умови для її здобуття. Дитячий садок — це той світ, у якому дитина живе в найважливіший період для розвитку, і від того, як вона тут живе, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини і всієї країни. Створити такий світ для дітей можуть лише справжні майстри.До мережі дошкільних навчальних закладів Яготинського району входить 25 закладів, в яких виховується більше1300 дітей.

IMG_6167.jpg

Всього у дошкільних навчальних закладах працюють майже 200 творчих, талановитих працівників, які самовіддано віддають дітям свою турботу, ласку. Це — вихователі, помічники вихователів, вчителі-​логопеди, музичні керівники, інструктори з фізкультури, медичні сестри, кухари, завгоспи, комірники, кастелянки тощо.Навчально-​виховний процес в дошкільних закладах району спрямований на інтелектуальний, соціальний і фізичний розвиток кожної дитини як особистості, здатної самостійно мислити і творчо діяти, використовувати знання в нестандартних ситуаціях.

IMG 6112

Працівникам дошкільних навчальних закладів − завжди лагідним, щирим і молодим душею, адресувалося чимало слів захоплення та подяки під час урочистих заходів з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля, які відбулися 25 вересня 2014 року в музичній залі дошкільного навчального закладу №1 «Зіронька».

Тут панувала святкова атмосфера та лунав гамір малечі. Зовсім ще маленькі, але такі талановиті дошкільнята дивували виступами своїх перших вчителів та других батьків – вихователів і працівників дошкільних навчальних закладів, які леліють, виховують та занурюють їх у море знань. Кожен дитячий садок завзято і весело представляв свій власний герб і гімн, в якому звучали слова подяки всім своїм наставникам.

IMG 6181

IMG 6171

Під гучні оплески привітали всіх із святом перший заступник голови Яготинської районної державної адміністрації Рудніцька О. І. та начальник відділу освіти Степанченко М. Т.

IMG 6212