Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

den doshkillja

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ!

Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня дошкілля! Цього дня вся країна вітає тих, хто за покликанням душі допомагає пізнавати світ, віддаючи силу й серце своїм вихованцям. Це свято єднає всіх маленьких громадян держави, педагогів і батьків, усіх, хто причетний до дошкільного дитинства.

Вашим завданням було і залишається головне: створити умови для того, щоб дитинство наших малюків стало справді щасливим, щоб це сонячне відчуття захищеності, тепла і любові наші дошкільнята пронесли через усе життя.

Недарма кажуть, що всі ми родом із дитинства! Тож сійте в чисті дитячі душі розумне, вічне, добре, і ці зернятка проростуть багатством країни, щасливим майбутнім, нашою спокійною старістю. Поливайте їх живою водою добра, любові, правди, мудрості, людяності – і чекайте доброго врожаю!

Поділіться часткою ваших сердець з дитиною, адже саме у цьому – ваше і наше щастя.

З почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю бажаємо вам міцного здоров’я й благополуччя, миру, невичерпної енергії і творчого натхнення! Щастя вам, добра, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої держави – України.

З найщирішими побажаннями,

Начальник відділу освіти

М. Т. Степанченко


Методист з питань дошкільної освіти

О. В. Миненок