Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Відзначення Міжнародного дня миру на Яготинщині.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть мирно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрати.

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі.

21вересня 2015 року в усіх навчальних закладах Яготинського району відбулися загальношкільні акції «Голуб миру».

IMG 7141

Цілий тиждень учні шкіл готувалися до заходів — виготовляли паперових голубів, оздоблюючи крила птаха побажаннями миру та злагоди (акція «Листівка воїну АТО»), приймали участь у конкурсах квіткових композицій з даної тематики у закладах, малювали різнобарвні малюнки на асфальті, долучаючи до цього і дорослих і малих.Члени шкіл учнівського комітету організовували покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам, оформлювали стінгазети «Мир на планеті — щастя всім дітям», «Ми за мир», «Малюю мир». На загальношкільних лінійках — «Ми за мир в усьому світі», діти символічно випустили в небо Голуба Миру на знак протесту проти війни і кровопролиття на території України , шанували хвилиною мовчання загиблих воїнів АТО.

SAM 8068

Саме так діти Яготинщини продемонстрували прагнення жити в мирі саме в той момент, коли це питання є особливо нагальним для нашої неньки-​України.

В Яготинській ЗОШ I-IIIст. №1, Яготинському НВК «СШ-​ЗОШ I-IIIст. №2», Яготинському НВК«СШ-ЗОШ I-IIIст. №3», Черняхівському НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ(ясла-садок)», Ничипорівському НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ(ясла-садок)», Сотниківському НВК«ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ(ясла-садок)», Лозовоярівському НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ(ясла-садок)» відбулися флешмоби, створювалися фігури «Голуба миру» за участю учнів закладів.

Акція Вишиванка ЗОШ 1

IMG 8852 1

Кожен з учнів відчув, що мир і злагода – головні умови існування Землі та людства. Ось що означає бути патріотом !!!

IMG 8337

Методист районного методичного кабінету відділу освіти Мрачик Н.А.