Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

15 вересня 2015р. на базі Яготинського ДНЗ5 «Берізка» відбулося засідання районного методичного об’єднання завідуючих ДНЗ.

DSC02141

Тема засідання була актуальна – забезпечення співпраці ДНЗ з батьківськими комітетами та активними родинами закладу. Захід проходив у формі круглого столу.

DSC02132

В його роботі приймали участь, як педагоги так і батьки. До уваги присутніх було запропоновано доповідь завідуючої ДНЗ5 «Берізка» на тему: «Основні законодавчі документи, які використовує ДНЗ в роботі з батьками».

DSC02133

Рибинська О.В. ознайомила педагогів з основними документами, які використовує керівник в ході роботи з батьками. Адаптація батьків, педагогів та дітей – це перша сходинка в роботі закладу з родинами.

DSC02135

Педагоги мали змогу ознайомитися з презентацією досвіду адаптації дітей ясельної групи, вихователя – методиста Замороки Н.М. В ході практичного блоку методичного обєднання з присутніми було проведено диспут на тему: «Покарання дітей — за і проти». Учасники методичного об’єднання ділилися досвідом, розглядали різні ситуації, диспутували з даної проблеми. В кінці РМО вихователь Кривоконь Т.В. презентувала виставку на тему: «Батьки разом з дітьми». На виставці було представлено сімейні роботи з паперу, квітів, тіста, вишивки, вироби з природного матеріалу. Потім учасники РМО прийняли методичні рекомендації та підвели підсумки методичного об’єднання.