Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

12 вересня на стадіоні «Колос» в рамках Олімпійського тижня відбулися змагання з легкої атлетики серед збірних команд міських загальноосвітніх навчальних закладів, присвячених Дню фізичної культури і спорту. В програму змагань включено: біг на дистанцію 60 м; стрибки у довжину з розбігу; метання м’ячика на дальність; естафети 4х100 м. Швидшими стали учні Кайгородов Владислав (Яготинський НВК3) та Макаренко Віталія (Яготинський НВК2). У стрибках відзначились Остапенко Валентин та Кондраток Галина – учні Яготинського НВК2. Кращими у метанні були Гінько Артем та Козлова Аліна – учні Яготинського НВК3. В естафетах першими тріумфально фінішували учні Яготинського НВК2.

Події 12 13 вересня 098

За підсумками змагань перемогу у загальнокомандному заліку здобула команда Яготинського НВК3, другою стала команда Яготинського НВК2 , третє місце за Яготинською ЗОШ1.

Події 12 13 вересня 128

Переможців та призерів змагань грамотами та медалями нагородив заступник голови райдержадміністрації Олег Степанович Форостяний. Також почесні грамоти з нагоди свята отримали: вчитель фізичної культури Яготинського НВК3 Хвостікова Тетяна Вікторівна та тренер з легкої атлетики дитячо-​юнацької спортивної школи Яценко Світлана Володимирівна.