Придбання товарiв для воiнiв АТО 2ЗОШ 1На виконання листа департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 02.09.20141201132232 «Про участь у благодійній акції на підтримку української армії» відділ освіти Яготинської районної державної адміністрації надає інформацію про проведені заходи.

Протягом вересня навчальні заклади району продовжують брати участь у заходах в рамках благодійної акції «Діти Київщини – воїнам АТО». В Лемешівській ЗОШ, Сотниківському НВК проведені виставки-​ярмарки дитячих творчих робіт, малюнків «Твій внесок в оборону країни». На зібрані кошти куплено 2 ковдри та більше 30 пар чоловічих шкарпеток і відправлено воїнам.

ярмарка декоративно - ужиткового мистецтва ЗОШ 1

Проведені благодійні концерти, виставки виробів, в ході яких зібрані кошти в Яготинській ЗОШ1 в сумі 1290 грн., Яготинському НВК23180 грн., які передані воїнам-​землякам.

благодiйний концерт ЗОШ 1

Учні Яготинської ЗОШ1 провели дві ярмарки декоративно-​ужиткового мистецтва та майстер-​клас «Під мирним небом хай колосяться жита». За вилучені кошти з проданих виробів в сумі 5806 грн. закуплено зимовий одяг, термобілизна, берци, водонепроникні костюми, медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни.

21 вересня заклади освіти району провели заходи до Міжнародного дня Миру. Як ніколи, слово МИР на устах у кожного, бо мир – це гармонія і спокій в усьому світі. Учні початкових класів Яготинського НВК3 виготовили плакати із жовтими і блакитними долоньками, а учні старших класів оформили стенд з білими голубами – символом миру. На долоньках та на крилах голубів розмістили побажання захисникам України.

DSC03889

В ході акції 450 малюнків та 340 листів передано депутату С.Міщенку, який відправив їх воїнам АТО.