Збiр коштiв на пiдтримку армii

На виконання листа департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 02.09.20141201132232 «Про участь у благодійній акції на підтримку української армії» відділ освіти Яготинської районної державної адміністрації надає інформацію про проведені заходи.

У навчальних закладах району проводяться конкурси малюнків на тему «Ми хочемо миру в єдиній Україні», «Діти єднають Україну», «Повертайтесь живими з перемогою» та акція «Лист пораненому». Більше 170 малюнків та 160 листів передано депутату С.Міщенку, який відправляє малюнки та листи адресатам.

акцiя фото

У закладах освіти встановлені скриньки для збору грошей для підтримки армії. Лідери учнівського самоврядування проводять бесіди з учнями про героїзм українських воїнів, які готові віддати життя за мир і спокій України, про обов’язок кожного громадянина їм допомогти.

На зібрані кошти учнями та батьками Панфильського НВК закуплені засоби особистої гігієни, продукти харчування і відправлені до 22 батальону Української армії.

Гуртківці та педагоги Яготинського районного Будинку дитячої та юнацької творчості провели майстер-​клас з виготовлення жовто-​блакитних патріотичних браслетів і одержані кошти в сумі 910 гривень передали у Київський військовий шпиталь, де лікуються близько 30 поранених наших земляків — бійців Національної гвардії.

У Супоївському та Годунівському НВК проведені ярмарки солодощів. Зібрані кошти у сумі 200 грн. перераховані через банківську установу на підтримку учасників антитерористичної операції.

В ході благодійного концерту ВІА «Червона калина», за участю учнів Фарбованського НВК, зібрано 5 тис. грн., які перераховані на підтримку воїнів АТО.

CIMG0442