Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
15 травня 2018 року на базі Яготинської ЗОШ1 відбувся семінар – практикум для творчих груп з впровадження проектних технологій та вчителів 2-​х класів з теми «Навчальні проекти як засіб підвищення пізнавальних інтересів учнів початкових класів».
DSC09495 DSC09491
Проведено майстер– класи щодо діяльності учнів за проектами «Збережемо первоцвіти» (Близнюк Т.М.), «Лікарські рослини» (Кривошлик Л.І.), «Зелені свята»(Ситник Л.М.). Педагоги ознайомились з презентацією досвіду з даної проблеми вчителів Придибайло Л.В., Цибулі Н.М., Сеньків А.М. Присутні мали змогу обговорити питання використання методу проектів як умови формування наскрізних умінь і навичок, підвищення розумової активності учнів у процесі пошуку та дослідження.
89657
В ході семінару прийняті рекомендації:
  • використовуватиентентностей, роектних технологій та ації навчання, розвитку творчих здібностей. навчальні проекти для підвищення пізнавальних інтересів учнів початкових класів, мотивації навчання, формування наскрізних умінь і навичок;
  • удосконалювати навчально-​виховний процес шляхом використання інформаційно-​комунікативних, інноваційних технологій;
  • створити психолого-​педагогічний комфорт для навчання і розвитку успішної особистості, здатної до пошуку, дослідження, самореалізації;
  • спрямувати свою діяльність на використання компетентнісного підходу у навчальному процесі, формування ключових компетентентностей, творчої активності, інтелектуальних здібностей.