Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Щороку, напередодні відзначення шкільною родиною свята «Обдарованість», ми віщуємо про тих учнів та вчителів, здобутки яких стали вагомими не тільки на рівні районних олімпіад, а й обласних.

Всі діти потенційно здатні до творчості. Дитина – людина, найбільш відкрита, близька до світу прекрасного. Інтуїтивно вловлюючи глибину духовного, налаштована на незвичайне та дивовижне, дитина вносить у процес сприймання додаткове естетичне забарвлення, що робить осягнення дійсності теж творчим процесом. Музика — уява — фантазія — казка — творчість — це той шлях, по якому, за В.Сухомлинським, іде розвиток духовних сил дитини. Та зупинимось на художній майстерності.

Бойко I.В. Губерс ка Оксана Кацiон Полiна

«Ми дитині віддаємо досвід, терпіння, розуміння, час. Вона ж нас нагороджує красою. І цей процес – вічний». Під таким девізом крокує впевнено життєвим та творчим шляхом вчителька Яготинського НВК «СШ-​ЗОШ I-IIIст.№3» Бойко Ілона Володимирівна. Вже який рік поспіль готує вона «яскравих зірочок» із числа художників, які достойно презентують наш район на обласних олімпіадах із образотворчого мистецтва. Цього року відзначилися діти Яготинського НВК «СШ-​ЗОШ I-IIIст.№3»: Губерська Оксана, учениця 8 класу та Каціон Поліна, учениця 9 класу, які зайняли другі місця на обласному етапі всеукраїнських олімпіад із образотворчого мистецтва.

IMG 20180417 123411

Вперше засяяв на олімпі слави учень 10 класу Яготинської ЗОШ I-IIIст.1 Сав’юк Ювеналій, вихованець Ткаленко Ольги Василівни, який зайняв третє місце на обласному етапі всеукраїнських олімпіад із образотворчого мистецтва.

Всі діти – активні істоти, діяльні мрійники, що тягнуться до перетворень, творчості. Та в такому багатогранному формуванні особистості багато що лягає на плечі вчителя. Саме їм необхідно створити організоване середовище для дитини, таке, що організовує і спрямовує їх діяльність, формує духовність. Необхідно бачити себе в дітях, жити життям дітей, щоб бути гуманним педагогом. Саме такими є Бойко Ілона Володимирівна та Ткаленко Ольга Василівна — ті, хто змогли розбудити в дітях творчий талант та допомогли їм відчути себе особливими: обдарованими та сильними. Адже у кожній людині - сонце, потрібно тільки дати йому світити (Сократ).