Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

01 березня 2018 року на базі Богданівського НВК «ЗОШ I-III ст.-ДНЗ (ясла-​садок)» методистом районного методичного кабінету відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів музичного мистецтва із теми «Формування предметних компетентностей учнів у процесі організації навчання і виховання на уроках музичного мистецтва та в позаурочний час». В ході роботи засідання творчими вчителями було розглянуто теоретичні питання:

IMG 20180227 140157

1. Особливості викладання музичного мистецтва на засадах компетентнісного підходу в контексті нової української школи. (Мрачик Н.А., методист РМК відділу освіти).

2. Формування предметних компетентностей учнів у процесі організації навчання і виховання на уроках музичного мистецтва та в позаурочний час. (Пономаренко В.П., вчитель музичного м-​ва Лозовоярівського НВК).

IMG 20180227 141148 IMG 20180227 135617

В практичній частині засідання, колегами відвідано урок музичного мистецтва у 5 класі «Інструментальна музика» (вчитель Богданівського НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ (ясла-​садок)» Шеремет М.В.).

У ході семінару вчителі обмінялися власним досвідом, педагогічним вмінням та майстерністю; обговорили методи та форми роботи, використані вчителем на уроці.

Изображение 17.03 021

Учасники заходу отримали практичне завдання підготувати та провести 12 уроки нестандартної (інноваційної) форми щодо формування предметних компетентностей учнів на уроках музичного мистецтва.

В ході роботи засідання прийнято методичні рекомендації із даної теми.