Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Нова модель школи має групуватися на ціннісних орієнтирах. Кожен вчитель має учитися знаходить хороше в усьому.

Саме тому семінар-​практикум який відбувся 22 лютого на базі Яготинського НВК3 спрямований на моделювання комунікативного середовища класу до активізації їх природного потенціалу, передбачення подальших дій, відмову від стереотипів.

Фото 22.02.2018 003

Презентації досвіду спрямовані не тільки на площину задатків учнів початкової школи, а й час подальшого розвитку. І в першу чергу його соціальних взаємодій таких як компроміс, толерантність, повага, розуміння, довіра.

Фото 22.02.2018 005

Вчителі мали змогу в практичній діяльності створити правила турботливих відносин у класному колективі, працювати за інноваційними технологієями. Також педагоги отримали рецепти домашнього завдання «Добро у кожному дні»

Фото 22.02.2018 004

В ході засідання вироблені рекомендації: відповідно до теми «Формування предметних компетентностей на уроках літературного читання»:

1.Використовувати діяльнісний метод навчання для формування предметної компетентності.

2.Спрямувати діяльність на реалізацію Державного стандарту початкової загальної освіти, компетентнісного підходу у навчальному процесі.

3.Створювати умови для комфортного навчання учнів.

4.Підвищувати професійну компетентність шляхом використання інформаційних технологій, опрацювання методичної та фахової літератури.

5.Продовжити успішне навчання на освітній платформі Ed-Era.