Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Я не окраїна, я не руїна,
Я – Україна, я – Україна!
Навікобраласобі дорогу:
Іду до Бога, іду до Бога.

Сьогодні, 22 січня 2018 року, у Яготинському районі на урочистий захід з нагоди 99-​ї річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки та 100-​ї річниці прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної Ради до Яготинського НВК «СШ-​ЗОШ I-IIIст. №3» завітали представники трудових колективів та громадськості міста, воїни АТО.

Соборнiст Украiни 005

День Соборності відзначається у надзвичайно важкі для країни часи – четвертий рік точаться бої на Сході України. Урочисто розпочинається захід, серця присутніх б’ються в унісон зі словами вірша у виконанні Степанченко Ілони:

Я не окраїна, я не руїна,

Я – Україна, я – Україна!

Лунають звуки Державного гімну, долоні притиснуті до сердець, дитячі голоси зливаються із голосами дорослих: «Соборність як криця – міцна, українська!»

Соборнiст Украiни 007

Представники міської та районної влади наголошують на важливості історичного моменту, вітають присутніх зі святом, висловлюють сподівання, що молодь, присутня у залі, житиме у суверенній, заможній, мирній Україні.

Соборнiст Украiни 019

Після вшанування хвилиною мовчання пам’яті усіх, хто віддав своє життя за волю, єдність і щастя нашої української держави, потужним меседжем звучить пісня «Герої не вмирають»у виконанні Валерії Ковальчук.

Нагородження 1

Під оплески присутніх військовий комісар Яготинського військового комісаріату вручив Орден за Мужність ІІІ ступеня нашому землякові, учаснику АТО Зарубі С.В.. Відзнаки Президента України за бойові заслуги отримали Дяденко О.С., Коцюба Б.В., Шумілов О. С.,Чернуха Д. В.

Подарунком усім захисникам України стала пісня «Нашим військовим» у виконанні шкільної вокальної групи.

Старшокласники Ткаченко Анна та Журба Ігор, а за тим і усі присутні, поклали квіти до підніжжя пам’ятника Молодому Кобзареві.

Вже час позбутись лиха-​сваволі,

Плекаймо волю, плекаймо волю!

Пора звільнитись нам відпрокляття –

Єднаймося, сестри, єднаймося, браття!