Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Результат пошуку зображень за запитом "картинки обдаровані діти"

Ще канікули не закінчилися, а кращі учні закладів освіти Яготинщини стали активними учасниками III(обласного) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад. Цьогорічний обласний етап розпочали змаганнями на кращі знання української мови та літератури, географії, фізики, екології та російської мови. У суботу, 13 січня, наші учні представляли Яготинщину у місті Боярка (з української мови та географії), а в неділю, 14 січня, у Хотівському НВК (з фізики, екології та російської мови).

Наші обдаровані учні на олімпіадні перегони забезпечувалися підвезенням комфортними автобусами. Сприяло й те, що наші олімпійці виїздили о 7.00 год. (на годину пізніше звичного багаторічного графіку). Адже у цьому навчальному році арена олімпіадних змагань перемістилася до географічного центру Києво-​Святошинського району. Батьки та учні схвально відреагували на ці зміни.

Учні мали змогу отримати за талонами харчування. Їх пригощали українським борщем, гречаною кашею з відбивною, фруктами та печивом.

Усі поверталися в доброму настрої, у передчутті хороших результатів.

Для досягнення максимальної об’єктивності департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації розроблено чіткий механізм подання апеляційних заяв учасниками III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Попередні результати оцінювання робіт учасників змагань з вищезазначених предметів буде розміщено на освітньому порталі академії в розділі «Всеукраїнські учнівські олімпіади»

Апеляційні заяви учасників олімпіад приймаються до 1200 на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-​ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «Апеляція»:

з геграфії, української мови і літератури – 17 січня 2018 року;

з фізики, екології, мов та літератур національних меншин України – 18січня 2018 року.

За наявності заяв засідання апеляційних комісій відбудеться на базі академії згідно з графіком, що додається.

ГРАФІК прийому апеляційних заяв учасників ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та засідань апеляційних комісій