Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
12 січня 2018 року на базі Яготинського районного будинку дитячої та юнацької творчості методичним кабінетом відділу освіти було проведено семінар-​практикум для педагогів-​організаторів та лідерів учнівського самоврядування з теми «Використання тренінгових технологій під час роботи з дітьми лідерами». В ході семінару методистом РМК відділу освіти Мрачик Н.А. було проведено аналіз участі у районних та обласних масових заходах у I семестрі 20172018 н.р. та розглянуто питання планування районних масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на II семестр 20172018 н.р., використання тренінгових технологій під час роботи з дітьми лідерами.
IMG 20180112 111234
Для педагогів-​організаторів навчальних закладів методистом Мрачик Н.А. було проведено тренінг «Методика впровадження програми виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».
IMG 20180112 095246 IMG 20180112 104900
Із дітьми, лідерами учнівського самоврядування Яготинщини, методистом БДЮТ Богомаз Я.М. було проведено тренінгове заняття «Лідерство як активна життєва позиція», в ході якого учні працювали в групах, виконували вправи щодо розвитку самопізнання, стали активними учасниками плів-​бек театру.
IMG 20180112 110004

Активність дітей завжди радує око дорослого. А коли ми виховуємо активний учнівський осередок – це ще і гордість за наш маленький великий народ!!!

В ході роботи семінару прийнято методичні рекомендації:

  1. Проаналізувати рівень та якість участі закладу районних масових заходів з дітьми та учнівською молоддю у I семестрі 20172018 н.р. з метою активізації роботи у другому семестрі.
  2. Спланувати впровадження уроків та позакласних заходів з «Програми виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».
  3. Забезпечити систему педагогічної координації учнівського самоврядування в школах.
  4. Сприяти розвитку органів учнівського самоврядування в межах району та навчального закладу.

    Педагоги-​організатори та координатор

    лідерів учнівського самоврядування Яготинщини

  5. Підвищувати ефективність роботи шкільного органу учнівського самоврядування, систематично проводити районні та шкільні збори лідерів учнівського самоврядування, навчання активу школи.

Педагоги-​організатори та координатор

лідерів учнівського самоврядування Яготинщини

Протягом року