Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
гелiантус учител
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 25.07.20172.21781 «Про проведення ІV конкурсу «Геліантус-​учитель – 2018» та ІV Всеукраїнської зимової природничої школи «Геліантус – дружнє коло» інформуємо, що з 2015 року Творче об’єднанням «Соняшник» спільно з Міністерством освіти і науки України проводить Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Геліантус-​учитель» для вчителів природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я) і початкових класів та Всеукраїнський конкурс фахової майстерності для вчителів-​україністів і початкових класів «Соняшник-​учитель».
Завдання даних конкурсів є компетентнісно-​орієнтованими, які спрямовані на формування і перевірку сформованості ключових компетентностей педагогів.
Інформуємо, що у 20172018 навчальному році планується проведення ІV Всеукраїнського конкурсуфахової майстерності для вчителів фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я та початкових класів «Геліантус-​учитель» 27 березня 2018 року.
Участь у конкурсі безкоштовна і тільки за особистим бажанням учителя.
Інформацію про умови конкурсу висвітлено в мережі Інтернет на сайті helianthus​.com​.ua в розділі «Геліантус-​учитель».
Телефони оргкомітету: (050)-19653-​71; (063)-11300-​30; (097)-36838-​95); (e-​mail: Ця електронна адреса захищена від спам-​ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).
Доступ до бази даних завдань можна отримати на сайті Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» helianthus​.com​.ua та гри «Соняшник»gra-​sonyashnyk. com​.ua у розділі «Правила та документи» (відповідні листи Міністерства освіти і науки України) або за допомогою розділу “Підготовка до конкурсу”