Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
Багато років поспіль, в день свята Миколая, відділом освіти Яготинської районної державної адміністрації на базі Яготинського районного будинку дитячої та юнацької творчості пройшов традиційний майстер-​клас з виготовлення листівок до Дня Святого Миколая та ялинкових прикрас до Нового року для дітей з особливими освітніми потребами загальноосвітніх навчальних закладів району «Зірка сяє, Святий Миколай зустрічає».
DSC 0062
На майстер-​клас завітали: очільниця міста Дзюба Н.М, виконуюча обов’язків голови Яготинської РДА Рудніцька О.І., начальник відділу освіти Степанченко М.Т.
У заході брали участь учні (із числа дітей з особливими освітніми потребами) загальноосвітніх навчальних закладів: Яготинської ЗОШ І-​ІІІ ст. № 1, Яготинського НВК2, Яготинського НВК3, Засупоївського НВК, Капустинського НВК, Сулимівського НВК, Панфильського НВК, Супоївського НВК, Фарбованського НВК, Лемешівської ЗОШ І-​ІІІ ст. та Яготинського РБДЮТ.
DSC 0013
Чарівний блиск в дитячих очах, такий особливий, такий казковий та різдвяний ми побачили під час проведення майстер-​класу, де діти виготовляли листівки та ялинкові прикраси напередодні Нового року, а допомагали їм в цьому керівники гуртків Яготинського РБДЮТ Шимчук О.А. та Цибуля О.М. зі своїми помічниками-​янголятами та завідувач районною ПМПК Трішина В.М.

DSC 0023

Так цікаво було спостерігати за щирими, непідробними емоціями, що панували в залі. Діти боязко і водночас із завзятістю бралися до роботи і виготовляли подарунки власноруч. Вони із захопленням демонстрували свої роботи. Такі моменти є справжніми! Не фальшивими!
DSC 0017
Творчий Захід для дітей з особливими освітніми потребами сприяє розвитку творчих здібностей й популяризує метод реабілітації через творчість.
DSC 0047
Після майстер-​класу до дітей завітав Чудотворець і подарував бажані подарунки. По-​справжньому… Без фальшу… Щиро… Невимушено… З любов’ю…
І все ж таки чудо твориться людьми!