Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
У листопаді 2017 року учні Лемешівського НВК приєдналися до пропозиції Асоціації нової економічної освіти та в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності провели флешмоб. Метою цього заходу стало стимулювання обачної та свідомої поведінки громадян при веденні особистих фінансів для забезпечення стабільності національної валюти і підтримки фінансової системи України, що сприятиме стійким темпам економічного розвитку та побудові заможного суспільства.
101 0497 101 0499
Бойко Наталія Василівна, вчитель економіки Лемешівської ЗОШ так прокоментувала свою роботу з учнями у цьому напрямку: «Вже за 510 років наші учні стануть активними споживачами фінансових послуг, тому роботу з ними можна розглядати у якості стратегічного завдання з «вирощування» майбутніх обізнаних клієнтів фінансових установ.

101 0501

Від того, яку увагу та значення буде приділено цій роботі зараз, залежатиме економічна та соціальна ситуація в країні у майбутньому».

101 0513

Наталія Василівна, як ніхто розуміє, що в наш час потрібно бути обізнаним з питань економічної освіти, тому і робить все необхідне, щоб учні її школи, майбутні випускники були здатні адаптуватися до нових умов та активно включитися у соціально-​економічні перетворення суспільства.