Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Зміни в сучасній школі зумовлюють переведення освітнього процесу на технологічний рівень. При цьому можуть і повинні використовуватись вчителями особистісно зорієнтовані інноваційні, здоров’язбережульні технології.

Фото 15.11.2017 Висоцька семінар 2 х класів 002

Тому семінар-​практикум, який відбувся 15 листопада 2017 року на базі Яготинського НВК «СШ-​ЗОШ I-III ступенів № 2» з теми: «Формування навчально-​інформаційних, інтелектуальних, творчих умінь учнів початкових класів », сприяв активізації зусиль педагогів на реалізацію творчого потенціалу учня, на формування успішної інтелектуальної особистості, позитивної мотивації учіння.

Фото 15.11.2017 Висоцька семінар 2 х класів 001

У ході проведення майстер-​класу вчителі опановували прийомами проведення тренінгів, ділових ігор, мозкового штурму, тріади, виконання проектів. Особлива увага спрямовувалась на підвищення професійного розвитку та творчості вчителя початкової школи, що вільно орієнтується в освітньому просторі.

Методист Висоцька Н.І. ознайомила з особливостями діяльності з розвитку соціальних навичок учнів в рамках проекту «Вчимося жити разом».

В ході засідання прийняті рекомендації:

враховувати здібності, потреби, інтереси кожної дитини, реалізуючи принцип дитиноцентризму;

застосовувати в роботі методи навчання, засновані на співпраці, засадах «педагогіки партнерства»;

забезпечувати оптимальність мікроклімату в системі «вчитель — учень»;

створювати комфортні умови навчання, де кожен відчуває свою успішність, є щасливим.