Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

Картинки по запросу картинки перше вересня

Сердечно вітаємо Вас із Днем знань!

Це особливе свято ми неодмінно пов’язуємо його із прагненням до інтелектуального та духовного збагачення, гармонійного розвитку кожної особистості, утвердження України як високорозвиненої європейської країни.

Наше суспільство все більше усвідомлює значенняосвіти як головного чинника модернізації країни та втілення стратегічних реформ для якіснихзмін і підвищення соціальних стандартів життя. Освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави.

Сердечні слова вдячностіхочемовисловити педагогам за благородну і подвижницьку місію. Ви виховуєте наше майбутнє, відкриваєте перед молодими нові горизонти пізнання себе і світу. Ми все робитимемо для того, щоб ваша відповідальна праця належним чином цінувалася, а престиж учителя неухильнозростав.

Цей день є особливим і, безперечно, визначальним для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на поріг школи. Не менш важливим він також буде для одинадцятикласників, яким доведеться складати ЗНО, обиратипрофесійну стезю .

Хочемо подякувати кожному батькові та матері, що з довірою віддали дітей до оновлених навчальних закладів Яготинщини. Велика подяка нашим меценатам, спонсорам, усім, хто підтримує матеріально-​технічне забезпечення закладів освіти.

Бажаємовсім мирного неба, міцногоздоров’я, творчоїнаснаги та впевненості у власних силах.