Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

На виконання наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 13.12.2013410 » Про проведення обласних новорічних та різдвяних свят для дітей і учнівської молоді й організацію роботи навчальних закладів у зимовий період 20132014 н. р.», відповідно до планів роботи департаменту освіти і науки, відділу освіти Яготинської районної адміністрації, з метою забезпечення змістовного дозвілля під час канікул, виховання у молодого покоління поваги до народних звичаїв, традицій в районі проведена відповідна робота.

З 25 по 30 грудня 2013 року в закладах освіти району проведені новорічні ранки «Пригоди у казковому лісі», » Веселі пригоди Діда Мороза», «Веселий чарівник», концерти «Новорічні гості» для учнів початкових класів та вихованців ДНЗ. Новорічні вогники, карнавали організовані для учнів 511 класів. Подарунки та поздоровлення від Діді Мороза одержали 4300 дітей.

image002

image004

image006

image008

image010

image012

image014

image016

У Будинку дитячої та юнацької творчості у переддень Нового року відбул

ося свято «Казковий калейдоскоп», де взяли участь гуртківців, в тому числі дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування.

26 грудня 500 учнів початкових класів відвідали новорічну виставу «Подорож у казкарію», що відбулася в районному Будинку культури. Ігри, конкурси , виступи дитячих колективів і подарунки супроводжували дійство.

IMG 3298

IMG 3305

IMG 3317

IMG 3327

IMG 3330

IMG 3334

12 дітей сиріт , 11 позбавлених батьківського піклування, 27 обдарованих і талановитих дітей мали змогу побувати на обласній ялинці » Веселі новорічні пригоди» та «Космічна подорож Діда Мороза» в обласній державній адміністрації (34 січня) та Міському будинку культури в м. Бориспіль ( 30 грудня), де всім дітям були вручені подарунки

3 січня гуртківці будинку дитячої та юнацької творчості подарували » Новорічну казку» юним глядачам та батькам-​працівникам Яготинського маслозаводу. Учасникам дійства вручили призи і подарунки.

3 січня БДЮТ-1

3 січня БДЮТ-2

3 січня БДЮТ-3

З 2 по 5 січня, згідно з графіком, 365 дітей шкіл району відвідали свято новорічної ялинки, виставу «Чарівний Кобзар» у Будинку кіно м. Київ. де із захоплення спостерігали яскраві дійства, пригоди Діда Мороза , Снігуроньки та їх друзів.

Учнівська молодь стала активним учасником новорічних і різдвяних колядок, щедрівок для жителів району, святкового концерту «Різдвяні зустрічі». 11січня за сприянням голови районної державної адміністрації 50 учнів взяли участь у міжрайонному різдвяному шаховому турнірі. Цього ж дня відбулася відкрита першість дитячої та юнацької спортивної школи загально-​фізичної підготовки. Свої досягнення перед учасниками заходу продемонстрували юні гімнастки ДЮСШ.

8 січня відбулося заняття туристсько-​краєзнавчого гуртка «Все в твоїх руках», де 14 гуртківців свою творчість.

810 січня 2014 року відбулися районний етап Всеукраїнського конкурсу » Космічні фантазії» , виставка творчих робіт » Новорічна композиція», виставка– конкурс » Український сувенір», в яких взяли участь 54 учні. 14 кращих робіт надіслані на обласний етап. 22 учні стали учасниками Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості » Об’єднаймося ж ‚брати мої». У конкурсі малюнка » Зимові пейзажі» взяли участь 35 дітей у тому числі 5 дітей інвалідів, 7 сиріт, 11 позбавлених батьківського піклування. Всім дітям вручені новорічні подарунки. Гуртківці здійснили поїздку до авіамодельного клубу » Борисфен». 25 вихованців туристичного гуртка БДЮТ подорожували визначними шевченківськими місцями району.

60 старшокласників Яготинського НВК3 побували на різдвяних святах у Закарпатті, Івано– Франківську. Вони відвідали музеї, виставки, концерти, взяли участь у святкових вертепах.

Новорічний калейдоскоп 1

Новорічний калейдоскоп 3

Новорічний калейдоскоп 4