Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

11 січня 2014 року став для яготинців особливим, адже саме цього дня з’явилася нова сторінка в історії шахових турнірів району, яка отримала назву міжрайонний відкритий дитячий шаховий турнір «Різдвяні зустрічі за шаховою дошкою», який пройшов під патронатом Міжнародної організації «Козацтво України», Всеукраїнської громадської організації «Козацька територіальна оборона», за підтримки Яготинської райдержадміністрації.

Як і кожен патріот своєї держави вони дбають про інтелектуальну еліту нації, ще раз переконуючи нас, що діти – майбутнє України!

IMG 0278

Турнір об’єднав близько шести десяти юних шахістів з різних районів Київської області: Баришівського, Броварського, Згурівського, Переяслав-​Хмельницького, Яготинського та м. Березань, до яких з головної сцени міста звернулися голова Яготинської РДА Володимир Павлович Семеняка, генерал армії козацтва Валентин Іванович Соколовський та начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки УкраїниАнатолій Іванович Ільченко.

DSCN8292

DSCN8290

За словами голови оргкомітету турніру – Верховного отамана МО «Козацтво України», Головнокомандувача ВГО «Козацька територіальна оборона України» та Президента Всеукраїнської федерації козацького двобою Валентина Соколовського, цей захід організовано саме козацтвом, оскільки шаховий спорт сприяє інтелектуальному розвиткові гравців, вмінню мислити стратегічно, на перед вибудовувати тактику і стратегію дій.

IMG 0325

Голова Яготинської РДА подякував Валентину Івановичу за те, що він, маючи високий чин і генеральські погони, постійно допомагає своїй маленькій Батьківщині, адже разом з такими, вірними рідній землі синами, наша країна завжди буде квітучою та успішною.

Вітання від губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка всім учасникам турніру передав Анатолій Іванович Ільченко.

Після невеличкого святкового концерту та настанов головного судді змагань, кандидата у майстри спорту із шахів Віктора Фесана шаховий турнір почав набирати своїх обертів. Юні спортсмени пройшли п’ять турів шахової гри, (кожен по 30 хв.), які й визначили трьох головних переможців. Першість у різдвяному змаганні з шахів здобула команда м. Велика Димерка (Броварський район), почесне друге місце посіли шахісти з м.Березань, третіми стали гостинні господарі заходу — команда Яготина. Всі гравці отримали від Міжнародної організації «Козацтво України» дипломи учасників та солодкі подарунки, найкращі в особистому заліку – медалі, а команди-​переможниці нагороджені кубками.

IMG 0362

IMG 0359

Відзначено кращих гравців команди м. Яготина

1 місце – Бранець Олександр – учень Яготинського НВК2;

2 місце – Аврамов Денис – учень Яготинського НВК2;

3 місце – Єрмоленко Дмитро – учень Яготинського НВК3.

Тож кожен школяр задумався над тим, як протягом цього року удосконалити свої навики гри у шахи, аби у наступному здобути перемогу.